Siirry pääsisältöön

Tammikuun LivBox

Sain LivBoxini toissapäivänä ja paketti oli niin mieluinen, että rupesin tutkailemaan ja availemaan tuotteita ennen kuvien ottoa, jonka vuoksi käytän LivBoxin omia mainoskuvia. Tämä oli ehdottomasti paras saamani boksi! Ainoastaan vaihtoehtoinen tuote oli pienen pieni pettymys - tuntuu, että saan aina huonoimmat vaihtoehtoiset. Viime kuun boksista unohdin joulukiireiden keskellä kirjoittaa, mutta pidin kyllä siitäkin!




La Roche-Posay - Lipikar Baume AP+ -voide
(Suositushinta 19 € / 200 ml ja 25 € / 400 m) 

Voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Aqua Posae Filiformis -ainesosan sisältävä koostumus vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Voiteen kutinaa rauhoittava vaikutus tuntuu iholla välittömästi ja miellyttävä tunne kestää pitkään.
Levitetään päivittäin puhtaalle ja kuivatulle vartalon ja/tai kasvojen iholle. Voide sopii koko perheen käyttöön, myös vauvoille ja lapsille. Hajusteeton ja parabeeniton koostumus. Testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Saatavana apteekeista.

Aluksi mietin, tuleeko AP+ voiteelle käyttöä, sillä ihoni ei ole erityisen kuiva. Talvi toki kuivattaa ihoa, mutta varsinkin kasvojen kosteutuksesta olen pitänyt huolta. Töissä kuitenkin tajusin läträäväni käsirasvan kanssa ja päätin kokeilla AP+ voidetta kuiviin käsiini. Ensimmäisenä huomasin, että voide imeytyi erittäin nopeasti. Laitoin voidetta illalla nukkumaan mennessäni ja aamulla käteni tuntuivat pehmeiltä. Tätä voidetta voisin hyvin ostaa töihin korvaamaan käsirasvat!


Rimmel - BB Cream 9 in 1
(Ovh 11,90 € / 30 ml)

Rimmelin BB-voiteessa yhdistyy 9 ihonhoidollista ja meikillistä ominaisuutta.
Voide mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita huokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä.


BB-voide oli erittäin kiva yllätys! Minulla on entuudestaan yksi Garnierin BB-voide, mutta se on jo loppumaisillaan, joten tämä tuli hyvään saumaan. Sain Garnierin voiteen, kun pääsin osallistumaan tuotetestiin. Se on ihan ok voide, mutta herkkä silmänympärysihoni ärsyyntyy siitä erittäin paljon. Lisäksi Garnierin voide jätti kasvot kiiltäviksi. Ensikokeilulla Rimmelin voide vaikutti paljon paremmalta kuin Garnierin voide. Tämä BB-voide ei ärsyttänyt ollenkaan silmänympärysihoani, eikä naamani kiiltänyt ollenkaan levityksen jälkeen. Ainut miinus minkä ensikokeilulla huomasin oli voiteen peittävyys - mielestäni Rimmelin voide olisi voinut olla hieman peittävämpi. Muut osat kasvoista peittyi hyvin, mutta ongelma-alueeni, tummat silmänaluset näkyivät selvästi levityksen jälkeen. Lopputulos oli kuitenkin luonnollinen, joten olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen!

 
 Cutrin - Chooz Multivolumizer
(Ovh 15,90 € / 75 ml)

Ainutlaatuinen hiusten monitoimituuheuttaja antaa joustavaa ja pitkäkestoista volyymia, tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa kaikenpituisille hiuksille. Tuotteessa on UV-, kosteus- ja lämpösuoja.
Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa hiukset. Ihanteellinen niin lyhyille, kuin pitkillekin hiuksille.

Tämän tuotteen sijaan osasta boxeja saattoi löytyä Cutrinin Sensitive Care Spray tai Cutrin Chooz -kuivashampoo.

Käytän hyvin vähän hiusten muotoilutuotteita. Minulla on luonnonkiharat hiukset ja arkisin annan hiusteni olla vapaana ja huonoina hiuspäivinä sutaisen ne ponnarille. Muotoilutuotteita käytän oikeastaan vain laittautuessani juhliin tai virallisempiin tilaisuuksiin, jolloin ostamani tuotteet kestävät minun käytössäni pitkään. Käyn suihkussa aina iltaisin ja tätä laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin, joten en usko tarvitsevani tätä tuotetta oikeastaan ikinä. Sen takia olisin mielummin ottanut jomman kumman kahdesta muusta vaihtoehtoisesta tuotteesta - niille olisi sentään tullut käyttöä.


 Philosophy - The Microdelivery Peel Kit
(Ovh 76 € / 60 + 60 ml)

Kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön on saanut inspiraation ihotautilääkärien vastaanotoilla käytettävistä kuorinnoista. Tehokas mutta hellävarainen viikoittainen kuoriva naamio.
Käyttö: nokare kuorinta-ainetta hierotaan kevyesti ihoon (ei silmien lähelle), tämän jälkeen levitetään kevyesti kemiallinen kuorinta, joka muuttaa oranssin massan vaaleahkoksi vaahdoksi. Jätetään vaikuttamaan 2-3 minuuttia iholle ja huuhdellaan huolella pois. 
Kuorinta viimeistellään yövoiteella tai kosteuttavalla hoitovoiteella.

Tästä tuotteesta innostuin eniten, sillä kuorintasetti jäljittelee ammattilaisten tekemää kuorintaa. Yleensä olen panostanut vain vartalonkuorinta-aineisiin ja niitäkin tulee ostettua vain silloin tällöin. Ajattelin pyhittää jonkun päivän vain itselleni ja hemmotella vartaloani kasvohoidolla, jalkakylvyllä ja manikyyreillä. Kirjoitan myöhemmin hemmottelupäivästäni ja kokemuksistani tästä kuorinta-aineesta ja allaolevasta naamiosta!

 

Lumene - Ultra Sensitive rauhoittava & kosteuttava naamio
(Ovh 17,90 € / 75 ml)

Samettisen pehmeä, tehokosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina kun tarvitaan lisäkosteutusta. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Suomalainen mustikkauute ja keramidit kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja Astmaliiton kanssa. 

Naamiot ovat aina kivoja; toisinaan on mukavaa tehdä oma koti-spa naamioiden ja jalkakylpyjen avulla. Ostan itse harvoin naamioita ja kun semmoisia osta, mukaan tarttuu yksittäispakkauksia. Oli mukava yllätys saada boksista naamio, varsinkin kun tästä purkista riittää useampaan käyttökertaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä Bee Venom - luonnon oma botox voide!

Luin jonkin aikaa sitten Iltalehdestä Bee Venom -voiteesta, joka sisältää mehiläisen myrkkyä, joka kohottaa kasvoja ilman kipua ja pistoksia. Tämäkin voide on tullut tavallisen kuluttajan tietoisuuteen julkkisten ansioista ja esimerkiksi Victoria Beckham, Kate Middleton ja Kylie Minogue vannovat Bee Venomin nimeen. Suhtaudun kauneusleikkauksiin erittäin kriittisesti, enkä ikinä voisi kuvitella ottavani botox-pistosta tai muita kirurgisia korjausleikkauksia. Sen takia on ehkä jopa ristiriitaista pyrkiä hankkimaan botox vaikutus voiteen avulla. Voidetta tosin käytetään ulkoisesti, eikä siitä tule yhtä keinotekoista ilmettä mitä botox-pistokset joillekin aiheuttaa. Kohdallani tuotteen testaamiseen ajoi silkka uteliaisuus. Minusta on kiinnostavaa, että yksi voide voisi saada niin näkyviä tuloksia aikaan, että syvätkin rypyt tasottuisi. Olen tähän mennessä säästynyt rypyiltä muutamaa otsaryppyä lukuunottamatta, eikä minulla ole oikeaa tarvetta kasvojen kohotukselle. Enemmänkin odotan vo

Superhelpot viinerit

  Tein eilen näitä todella helppoja viinereitä, joiden teko luonnistuu myös kokemattomilta leipojilta. Viinereihin tarvitaan vain kolmea raaka-ainetta: lehtitaikinaa, vaniljakreemijauhetta ja säilykehedelmää. Päälle voi halutessaan ripotella tomusokeria koristeeksi. Kaikki raaka-aineet saa kaupasta, joten näitä viinereitä varten ei tarvitse itse tehdä juuri mitään. Monille saattaa vaniljakreemijauhe olla tuntematon tuote. Itse olen käyttänyt Sallisen valmistamaa kreemijauhetta, jota saa ostettua hyvin varustelluista päivittäiskaupoista. Itse vaniljakreemin tekeminen on erittäin helppoa. Kreemijauhetta lisätään 1dl kolmeen desiin vettä ja vatkataan viitisen minuuttia. Valmiin kreemin voi paistaa ja pakastaa. 1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Levyt voi sulattaa joko huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. 2. Valmista vaniljakreemijauhe. Viinereihin riittää 4dl valmista kreemiä, eli sekoita 1dl kreemijauhetta kolmeen desiin vettä. 3. Leikkaa lehtitaikina levyt pu

Operaatio hiusten kasvatus!

Olen jo pikkutytöstä saakka haaveillut pitkistä hiuksista. Ongelmanani on se, että hiukset kasvavat aina tiettyyn pituuteen, jolloin latvoja on pakko siistiä enkä saa niitä kasvamaan oikein pitkiksi. Toki hiuksia voisi kasvattaa vaikka kuinka pitkiksi, mutta huonokuntoiset latvat ei ole kovin kaunista katseltavaa. Vuoden alussa googletin keinoja kasvattaa hiuksia ja törmäsin keskustelupalstaan, jossa puhuttiin biotiinista ja sen vaikutuksesta hiusten kasvuun. Biotiini aktivoi hiusjuuren soluja tuottamaan keratiinia, jolloin hius kasvaa. Keskustelupalstalla jotkut kertoivat syövänsä eläimille tarkoitettua biotiini -valmisteita, koska ne sisältävät moninkertaisen määrän biotiinia ihmisten tabletteihin verrattuna ja sen lisäksi ne ovat huomattavasti halvempia kuin ihmisten ravintolisät. Muiden kokemukset vaikuttivat niin lupaavilta, että päätin ottaa selvää tuosta eläimille tarkoitetusta biotiinista. Biotin Forte -tabletit Biotiini, metioniini- ja sinkkivalmiste ylläpitää turkin,