Siirry pääsisältöön

Marraskuun LivBox


Sain marraskuun LivBoxin jo jonkin aikaa sitten, mutta en ole ollut kovin innoissani kirjoittamaan siitä. Paketti oli suuri pettymys, sillä pidin vain kahdesta tuotteesta viidestä. Minun piti sen jälkeen peruuttaa LivBox tilaukseni, mutta kiireen keskellä unohdin senkin. Ensi kuun paketin pitäisi olla uskomaton, jotta jatkaisin tilaustani... 
Esitellään nyt joka tapauksessa tämä "Hollywoodin tähdet" paketin.


 Marvis Cinnamon Mint 
(Ovh.  4,55 € / 25 ml)

Cinnamon Mint on kanelinmakuinen ja -tuoksuinen täysin fluoriton hammastahna. Saatavilla olevat koot: 25ml ja 75ml.
Ei sisällä keinotekoisia väriaineita. RDA-arvo: 105,86.

Ensimmäisellä testikerralla kaneli maistui mielestäni mielyttävälle, mutta myöhemmin sen maku tuntui keinotekoiselta. En pitänyt tahnan koostumuksesta, sillä se ei vaahtoutunut lähes yhtään harjatessa. Tuo fluorittomuus kummastuttaa, eikö fluori nimenomaan ole hyväksi hampaille estäen niitä reikiintymästä?

Bernard Cassiere Blueberry / Bilberry Overnight Cream Mask
(Ovh. 48 € / 50 ml)

Bernard Cassieren mustikkavoide-naamio tuo herkälle ihollesi täydellisen suojan nukkuessasi. Sulava koostumus kietoo ihosi pehmeydellään ja ravitsevuudellaan. Aamulla ihosi on pehmeän raikas ja joustava, lisäksi ihon väri on tasainen ja punakkuus on näkyvästi vähentynyt. Karitevoi antaa joustavuutta ja uskomatonta pehmeyttä ihollesi. Lisäksi tuotteessa on lakansiemenöljyä sekä passionkukan uutetta, jotka rauhoittavat ja tasoittavat punakkuutta. 
Kuvauksen perusteella odotin voiteelta paljon. Kuvittelin, että voide saa kasvojeni ihon muuttuvan pehmeäksi kuin vauvan pylly. Olin väärässä - aamulla iho tuntui hieman pehmeämmältä kuin normaalisti, mutta omistamani 10 euron halpis yövoide voittaa Cassierin voiteen mennen tullen. Kasvoni ei yleensäkään punoita, joten en osaa sanoa, vähentääkö voide punakkuutta. Sanoisin tuotteen olevan ihan ok, mutta ei todellakaan hintansa väärtti.


Ibero irtoripset
(Ovh. 7,90€)

Pakkaus sisältää 2 kpl irtoripsiä sekä liiman (liiman väri: musta)

Käytän harvoin irtoripsiä, mutta eiköhän näille joskus tule käyttöä. Nämä iberon ripset saavat plussaa niiden luonnollisesta muotoilusta. Nämä irtoripset olivat toinen tuote, josta paketissa pidin.

Bangerhead BangerTweezer
(Ovh. 8,80€)
Tyylikkäät BangerTweezer-pinsetit leveällä tartuntapinnalla ja vinolla, kapeakärkisellä päällä. Kulmien muotoilu hoituu huolettomasti ja kivuttomasti BangerTweezer-pinsettien avulla.

"Eiiii!" pääsi suustani, kun huomasin pinsetit. Ei sen takia, etteivätkö Bangerheadin pinsetit olisi hyviä, vaan siksi, että itselläni oli jo entuudestaan kahdet pinsetit. Toiset pinsettini on muotoiltu samalla tavalla kuin nämäkin pinsetit, jonka takia en ole edes ottanut uusia pinsettejä ulos paketistaan. Pinsettejen muotoilu on kyllä hyvä, mutta luultavasti joka naisella on vähintään yhdet pinsetit, joten pidän pinsettejen valintaa LivBoxiin hieman kummallisella tekona.

Lumene Candy Smile
(Ovh. 9,90€)
Lumene Natural Coden Candy Smile -huulikiiltokynällä saat huulille sekä upean värin, kiillon että rajauksen. Ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat huulia.
Huulikiilto tuntuu huulilla miellyttävältä ja kestää pitkään. Sävyjä läpikuultavista peittäviin. Päästä pyöritettävä, helppokäyttöinen kynä ei vaadi teroitusta, vaan on aina käyttövalmis. 

Tämä huulikiiltokynä on ehdoton suosikkini paketista! Pidän kynän pirteästä väristä, ja petyin aavistuksen verran, kun huulilla väri ei ole yhtä kirkas. Huulikiiltokynän vahvuus on sen moniuloittuvuus - sillä saa huulipunan, rajauskynän ja huulikiillon yhdessä tuotteessa. Ainoastaan rajauksista on hieman moitittavaa. Kynän pää on niin paksu, ettei kynällä pysty tekemään tarkkoja rajauksia. Yritin saada huuleni näyttämään suuremmilta rajauksien avulla, mutta niistä tuli ainoastaan sotkuiset. Huulipunan korvaajana tuote on kuitenkin lyömätön!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä Bee Venom - luonnon oma botox voide!

Luin jonkin aikaa sitten Iltalehdestä Bee Venom -voiteesta, joka sisältää mehiläisen myrkkyä, joka kohottaa kasvoja ilman kipua ja pistoksia. Tämäkin voide on tullut tavallisen kuluttajan tietoisuuteen julkkisten ansioista ja esimerkiksi Victoria Beckham, Kate Middleton ja Kylie Minogue vannovat Bee Venomin nimeen. Suhtaudun kauneusleikkauksiin erittäin kriittisesti, enkä ikinä voisi kuvitella ottavani botox-pistosta tai muita kirurgisia korjausleikkauksia. Sen takia on ehkä jopa ristiriitaista pyrkiä hankkimaan botox vaikutus voiteen avulla. Voidetta tosin käytetään ulkoisesti, eikä siitä tule yhtä keinotekoista ilmettä mitä botox-pistokset joillekin aiheuttaa. Kohdallani tuotteen testaamiseen ajoi silkka uteliaisuus. Minusta on kiinnostavaa, että yksi voide voisi saada niin näkyviä tuloksia aikaan, että syvätkin rypyt tasottuisi. Olen tähän mennessä säästynyt rypyiltä muutamaa otsaryppyä lukuunottamatta, eikä minulla ole oikeaa tarvetta kasvojen kohotukselle. Enemmänkin odotan vo

Superhelpot viinerit

  Tein eilen näitä todella helppoja viinereitä, joiden teko luonnistuu myös kokemattomilta leipojilta. Viinereihin tarvitaan vain kolmea raaka-ainetta: lehtitaikinaa, vaniljakreemijauhetta ja säilykehedelmää. Päälle voi halutessaan ripotella tomusokeria koristeeksi. Kaikki raaka-aineet saa kaupasta, joten näitä viinereitä varten ei tarvitse itse tehdä juuri mitään. Monille saattaa vaniljakreemijauhe olla tuntematon tuote. Itse olen käyttänyt Sallisen valmistamaa kreemijauhetta, jota saa ostettua hyvin varustelluista päivittäiskaupoista. Itse vaniljakreemin tekeminen on erittäin helppoa. Kreemijauhetta lisätään 1dl kolmeen desiin vettä ja vatkataan viitisen minuuttia. Valmiin kreemin voi paistaa ja pakastaa. 1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan. Levyt voi sulattaa joko huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. 2. Valmista vaniljakreemijauhe. Viinereihin riittää 4dl valmista kreemiä, eli sekoita 1dl kreemijauhetta kolmeen desiin vettä. 3. Leikkaa lehtitaikina levyt pu

Operaatio hiusten kasvatus!

Olen jo pikkutytöstä saakka haaveillut pitkistä hiuksista. Ongelmanani on se, että hiukset kasvavat aina tiettyyn pituuteen, jolloin latvoja on pakko siistiä enkä saa niitä kasvamaan oikein pitkiksi. Toki hiuksia voisi kasvattaa vaikka kuinka pitkiksi, mutta huonokuntoiset latvat ei ole kovin kaunista katseltavaa. Vuoden alussa googletin keinoja kasvattaa hiuksia ja törmäsin keskustelupalstaan, jossa puhuttiin biotiinista ja sen vaikutuksesta hiusten kasvuun. Biotiini aktivoi hiusjuuren soluja tuottamaan keratiinia, jolloin hius kasvaa. Keskustelupalstalla jotkut kertoivat syövänsä eläimille tarkoitettua biotiini -valmisteita, koska ne sisältävät moninkertaisen määrän biotiinia ihmisten tabletteihin verrattuna ja sen lisäksi ne ovat huomattavasti halvempia kuin ihmisten ravintolisät. Muiden kokemukset vaikuttivat niin lupaavilta, että päätin ottaa selvää tuosta eläimille tarkoitetusta biotiinista. Biotin Forte -tabletit Biotiini, metioniini- ja sinkkivalmiste ylläpitää turkin,